U bent hier: Skip Navigation LinksLogin  

Welkom bij InfoVarken


De website voor het inzien van ondermeer medicijnleveringen, IKB status, salmonellauitslagen en salmonellastatus.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met VERIN via het telefoonnummer 088-9984310 of per e-mail via info@infovarken.nl .

Let op: de gebruikersnaam bestaat altijd uit 7 cijfers. U dient uw UBN met nullen aan te vullen. Bijvoorbeeld 12345 wordt 0012345.

Voor meer informatie over de achtergrond van de streef-, signalerings- en actieniveau's verwijzen wij u naar de Stichting Diergeneesmiddelen Autoriteit (SDa). Klik hier om naar de website van de SDa te gaan.

Registratie 1 op 1 relatie

Voor ondertekening van de digitale 1 op 1 relatie is een InfoVarken account nodig. Klik hier om het aanmeldformulier te downloaden. Na ontvangst van het aanmeldformulier ontvangt u uw accountgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord).

 

Let op: wanneer u herhaaldelijk een verkeerd wachtwoord ingeeft wordt uw account geblokkeerd!

Login
 



Inloggen

Uw gebruikersnaam is het UBN nummer van uw bedrijf (zo nodig aangevuld tot 7 cijfers met nullen er voor). Wachtwoord vergeten? Klik dan op de link: “Wachtwoord vergeten?” 
Mocht u hulp nodig hebben dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 0900-7863833 (€ 1,60 per gesprek).

Privacy beleid

Kiwa VERIN verwerkt in het kader van haar dienst-verlening uw persoons-gegevens. Wij hechten veel waarde aan uw privacy en gaan dan ook vertrouwelijk en zorgvuldig om met deze gegevens. Op onze diensten is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. In onze privacyverklaring staat beschreven hoe wij met persoonsgegevens omgaan. Klik hier voor onze nieuwe privacyverklaring.