U bent hier: Skip Navigation LinksLogin  

Welkom bij InfoVarken


De website voor het inzien van ondermeer medicijnleveringen, IKB status, salmonellauitslagen en salmonellastatus.

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met VERIN via het telefoonnummer 030-6941900 of per e-mail via info@infovarken.nl .

Let op: de gebruikersnaam bestaat altijd uit 7 cijfers. U dient uw UBN met nullen aan te vullen. Bijvoorbeeld 12345 wordt 0012345.

Voor meer informatie over de achtergrond van de streef-, signalerings- en actieniveau's verwijzen wij u naar de Stichting Diergeneesmiddelen Autoriteit (SDa). Klik hier om naar de website van de SDa te gaan.

Registratie 1 op 1 relatie

Voor ondertekening van de digitale 1 op 1 relatie is een InfoVarken account nodig. Klik hier om het aanmeldformulier te downloaden. Na ontvangst van het aanmeldformulier ontvangt u uw accountgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord).

 

Let op: wanneer u herhaaldelijk een verkeerd wachtwoord ingeeft wordt uw account geblokkeerd!

Login
 Onderhoud

De I&R systemen van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland zijn op zaterdag 21 oktober 2017 van 12:00 tot 16:00 uur niet beschikbaar door technisch onderhoud. Hierdoor kunt u geen gebruik maken van de meldkanalen van I&R. Vanaf 16:00 uur zijn de systemen weer normaal toegankelijk. Onze excuses voor het ongemak.

Beveiliging gegevens

Om uw gegevens nog beter te beveiligen hebben wij aanpassingen aan onze systemen gedaan. Hierdoor staan eerder opgeslagen inloggegevens eenmalig niet meer ingevuld.  Wanneer u dit zo ingesteld heeft zullen deze voor een volgende keer wel weer bewaard blijven. Mocht u uw wachtwoord vergeten zijn dan kunt u een nieuw wachtwoord middels de link: “Wachtwoord vergeten?” aanvragen. Uw gebruikersnaam is het UBN nummer van uw bedrijf (zo nodig aangevuld tot 7 cijfers met nullen er voor). Mocht u toch hulp nodig hebben dan kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 0900-7863833 ( 1 euro per gesprek).